MOKYKLOS VEIKLOS ĮSIVERTINIMAS
Hey.lt - Nemokamas lankytoju skaitliukas
© 2024 Visos teises saugomos
Sprendimas: webmanija.lt
... / Galerija / 2016-2017 mokslo metų foto galerija / VIEŠNAGĖ JONAVOS R. SAVIVALDYBĖS VIEŠOJOJE BIBLIOTEKOJE

Gegužės 2d. 4a klasės mokiniai viešėjo Jonavos raj. savivaldybės viešosios bibliotekos vaikų skyriuje. Šaunios bibliotekininkės supažindino su prieš mėnesį įvykusiais Metų knygos rinkimai, pristatė skaitomiausias vaikų knygas bei kartu su mokiniais žaidė žaidimus pristatydami knygos pavadinimą, ar šaukdami „bingo“, nubraukę bibliotekai artimus žodžius. Pavaišinti sausainiais ir padėkoję už smagiai praleistą laiką, išvykome apžiūrėti Viešosios bibliotekos.
Knygų terasoje šviečiant saulutei, mus pasitiko bibliotekininkė Sandra, kuri supažindino su bibliotekos veikla, galimybėmis, bibliotekininko amatu. Pavedžioti po įvairias erdves, mokiniai buvo sužavėti, jie pamatė kūrybines dirbtuves, apžiūrėjo parodą, susipažino su interaktyvia lenta. 
Atsisveikindami su bibliotekos darbuotojomis, mokiniai pažadėjo, kad dar sugrįš ir atsiveš kitų draugų.
Specialioji pedagogÄ—, logopedÄ— L. KazlauskienÄ—
Gegužės 2d. 4a klasės mokiniai viešėjo Jonavos raj. savivaldybės viešosios bibliotekos vaikų skyriuje. Šaunios bibliotekininkės supažindino su prieš mėnesį įvykusiais Metų knygos rinkimai, pristatė skaitomiausias vaikų knygas bei kartu su mokiniais žaidė žaidimus pristatydami knygos pavadinimą, ar šaukdami „bingo“, nubraukę bibliotekai artimus žodžius. Pavaišinti sausainiais ir padėkoję už smagiai praleistą laiką, išvykome apžiūrėti Viešosios bibliotekos. Knygų terasoje šviečiant saulutei, mus pasitiko bibliotekininkė Sandra, kuri supažindino su bibliotekos veikla, galimybėmis, bibliotekininko amatu. Pavedžioti po įvairias erdves, mokiniai buvo sužavėti, jie pamatė kūrybines dirbtuves, apžiūrėjo parodą, susipažino su interaktyvia lenta. Atsisveikindami su bibliotekos darbuotojomis, mokiniai pažadėjo, kad dar sugrįš ir atsiveš kitų draugų. Specialioji pedagogė, logopedė L. Kazlauskienė